miercuri, 7 decembrie 2011

Steau-Dinamo 3-1



UPDATE-Steaua Bucureşti a învins pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-1 (1-1), luni, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.
Dinamo a deschis scorul prin Marius Niculae (20 – penalty), dar Raul Rusescu (22, 59) şi Mihai Costea (90+2) au adus victoria Stelei. Dinamo a început în forţă şi a avut primele ocazii prin Dănciulescu (6) şi Marius Niculae (7). Gazdele au reuşit să deschidă scorul, în min. 20, prin Marius Niculae, dintr-un penalty acordat la henţul în careu al lui Iliev. Tătăruşanu a fost pe minge, a atins balonul, dar acesta a căzut din bara transversală pe spatele său şi a intrat în poartă.
Doar două minute s-au bucurat dinamoviştii, pentru că Steaua a egalat prin Rusescu (22), cu un şut de la circa 30 de metri.  Dinamo a continuat să fie la cârma partidei şi a mai avut o situaţie prin Dănciulescu (32), însă Tătăruşanu a fost la post. Finalul reprizei a aparţinut steliştilor, iar Nikolic (39, 40) a irosit două ocazii mari de gol, singur cu Bălgrădean.
Gazdele au început mai bine după pauză, iar Niculae (52) şi Dănciulescu (53) l-au testat pe portarul stelist. Echipa lui Ilie Stan a ieşit tot mai mult la joc şi a reuşit să treacă în avantaj în min. 59, când Rusescu l-a învins pe Bălgrădean cu şut din întoarcere, din interiorul careului.  Dinamo a acuzat şocul şi Steaua a fost în continuare mai periculoasă, dar Bourceanu a tras alături (63), iar Nikolic (68) a trimis pe centrul porţii.
Tătăruşanu a salvat un gol la lovitura de cap a lui Marius Niculae (74), iar apoi Kone a reluat alături cu capul (74).
Steaua a fost aproape să închidă conturile, dar voleul lui Tănase de la circa 22 de metri a şters bara (76). Cătălin Munteanu a trimis peste transversală din lovitură liberă de la 17 metri (78). Nikolic (80) a fost din nou aproape de gol, dar şutul său a fost blocat în ultimul moment. Tătăruşanu a mai scos un gol ca şi făcut la şutul lui Munteanu (84). Dinamo a fost aproape de egalare în min. 87, când M. Niculae a şutat în bara transversală din lovitură liberă de la 28 metri. Mihai Costea a închis tabela pe contraatac (90+2).

Niciun comentariu: